Behandlinger

Book en tid


BehandlingerFODPLEJE

Fødderne er en væsentlig del af din krop. De fleste tænker ikke over deres betydning, før de får problemer.

Fakta er, at dine fødder bærer hele din krop. De er med til at skabe grundlaget for vores holdning og gang. Problemer med fødderne belaster kroppen opad med balanceændringer i ankelled, knæled, bækken og ryggen til følge.

Lige som du lytter til resten af din krop, bør du også lytte til dine fødder. Er du ikke selv i stand til at pleje dine fødder, så overlad det til en fodplejer, som er uddannet til at tage hånd om diverse problemer.

Hos din fodplejer kan dine fødder få et velfortjent hvil og den rette behandling. Du kan købe produkter til den daglige pleje af dine fødder og få gode råd med på vejen.

ANSIGTSPLEJE

Vores hudtype er medfødt, men hudens tilstand og behov påvirkes af alderen og omgivelserne. Imødegå disse påvirkninger, og sæt ind med en behandling, der til stadighed holder huden i topform.

Huden forskønnes udefra med kosmetiske og plejende præparater, men det, der foregår inde i kroppen, påvirker også. Stress, dårlige kostvaner, for lidt søvn osv. kan gøre huden trist og grå. Ydre forhold, såsom forurening, for meget sol og frost, påvirker huden negativt.

Huden mister fugt med alderen, og tørhed er den værste fjende, da det ofte forårsager for tidlig ældning af huden. Det er vigtigt at rense sin hud dagligt og tilføre den tilstrækkeligt fugt.

Allerede fra 25-års-alderen går det den anden vej, og huden kræver lidt ekstra pleje.
Er du i tvivl om din huds tilstand, så kontakt Clinique de Beauté.

 
Åbningstider


 
Mandag Lukket
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
 
 

En hjemmeside af melumi.com - Online booking system af melumi.com